Știri Asociația Municipală de Atletism București
Lansarea oficiala amabucuresti.ro


Platforma de Management Competitii AMA Bucuresti se lanseaza oficial cu noi functii interesante si utile atletismului romanesc. In premiera pentru Romania, avem parte de o resursa IT cu un potential urias!

AMAB sponsorizează Memorialul Gheorghe Boghean + Memorialul Gheorghe Lazăr alături de Belin


Belin, binecunoscuta marcă de ceaiuri de la Novaplus a fost oferit ca premiu în cadrul celor două memoriale pentru răposații Gheorghe Boghean și Gheorghe Lazăr, competiții de atletism ce s-au desfășurat astăzi, 22 septembrie 2018, în Halta Pajura.

AMAB sponsorizează Hasmas Maraton alături de Belin de la Novaplus


Astăzi, 22 septembrie 2018, la Primăria Dămuc, s-a dat spartul Hășmaș Maraton alături de Campionatul Național de 30 km alergare montană, o cursă organizată pe un traseu de o frumusețe mirobolantă.

Convocator Adunarea Generală 23 nov. 2018


In conformitate cu prevederile art. 21, alin. 1, lit. f) din O.G. nr. 26/2000 și art. 12 din Statutul Asociației Muncipale de Atletism București, se convoacă membrii Asociației în vederea întrunirii Adunării Generale a Asociației, la data de 23 noiembrie 2018 ora de începere a şedinţei 16:00, la Sala de Atletism a Complexului Sportiv Naţional Lia Manoliu.

Descarcă convocator.

Descarcă model delegație.

Informații complete privind cursurile de arbitri atletism


Înscrieri la secretariat@amabucuresti.ro - va rugam sa trimiteti si un numar de telefon.

Evenimentul este fără taxă, iar participanții vor beneficia de un voucher de la parteneri și eventual, de alte premii, dacă apar.

 

În perioada 15-17 aprilie, în intervalul orar 17:00-20:00, la Sala de Conferințe de la sediul Fundației pentru Tineret a Municipiului București, se va desfășura, pentru maxim 70 de tineri, un curs de inițiere în arbitraj pentru atletism, urmat de o prezentare practică pe 18 aprilie în Sala de Atletism “Ioan Soter”, iar examenul scris va avea loc pe 19 aprilie, tot în Sala de conferințe a Fundației pentru Tineret a Municipiului București.

Minuta ședinței antrenorilor din București, 4 mai 2019


Sâmbătă, 4 mai 2019, a avut loc o ședință de lucru a antrenorilor din București. 

Au fost prezente toate cluburile afiliate, exceptând 2 din motive obiective. Ședința a avut un caracter consultativ în relația AMAB cu cei ce trebuie să fie mentori, profesori, "părinți", psihologi, șamd pentru sportivi - antrenorii. Rezultatele ședinței vor fi comunicate în mod oficial fiecărui club în parte, urmând a se realiza o serie de consultări și cu reprezentanți din conducerea acestora în vederea îmbunătățirii activității atletice din București. 

Sperăm ca la următoarea întrunire să se poată atinge mai multe puncte de discuție.

[...]

Training pentru antrenorii CSM București privind utilizarea platformei amabucuresti.ro


Astăzi la CSM Bucuresti Oficial am prezentat funcțiile platformei de management competiții amabucuresti.ro. A fost prezentă și doamna Gabriela Szabo, căreia îi mulțumim pentru ideile bune de dezvoltare! Mulțumesc lui Madalin Badea și echipei de antrenori ai secției de Atletism pentru oportunitate și aprecieri!
 
Împreună dezvoltăm sportul!
#CloudAthleticsManager

Liste înscrieri online pe probe! Funcție nouă


S-a creat o nouă funcție pentru Campionatul Zonal C1 și Regional C2 și C3. Aceasta va permite afișarea înscrierilor pe probe și căutarea unei înscrieri după numele sportuvilui, an de naștere sau club.

Această funcție va fi disponibilă pentru orice competiție în viitor și poate fi testată la https://amabucuresti.ro/competitie/campionat-national-copii-2-3-etapa-regional-2019.

Cum se accesează lista de înscrieri pe probe:

1. Mergeți la fișa de competiție unde sunt înscrierile deschise

2. Apăsați butonul "Liste start pe probe"

După prelucrarea listelor de la validări, acest modul va fi înlocuit de cel ce afișează listele de start pe probe.

Se acceptă nelegitimați la Camp. Regional C2,C3


Într-un comunicat oficial, Federația Română de Atletism anunță că se acceptă nelegitimați pentru Campionatul Regional de Copii 2 și 3.

COMUNICAT
LA REGULAMENTUL REGIONAL C2, C3 AIER LIBER
Federatia Româna de Atletism a decis ca la toate probele din Programul de concurs la toate cele 4 Triatloane și ștafetă mixta la ambele categorii, să poată participa și copii NELEGITIMAȚI. Născuți în anul 2008-2009.
Copii Nelegițimati vor fi testați pentru grupele de începători ale secțiilor de atletism.

Validările C Regional ci Zona C1 de vară se fac joi, 30 mai


Validările C Regional ci Zona C1 de vară se fac joi, 30 mai în holul Federației Române de Atletism întrucât vineri nu este posibil. De asemenea, acestea se pot realiza și telefonic între 9:00-12:00 la doamna Niculescu Suzana, 0722579619.

la Regionalul C3, nu se acceptă înscrieri mai mici de 2009. Detalii,


la Regionalul C3, nu se acceptă înscrieri mai mici de 2009. Vă rugăm să efectuați înscrierile pentru copiii născuți 2010 și mai mici pentru Campionatul Municipal de Copii 1,2,3,4,5 din 22-23 iunie 2019.

În schimb, la Campionatul Regional se acceptă nelegitimați.

S-a afisat programul final pentru CN Regional si CN Zona din acest weekend.


La Campionatul Regional, proba de ștafetă va fi de tip navetă!


În consiliul Federal al Federației Române de Atletism s-a discutat ca probele de ștafetă să se organizeze în formatul de navetă și nu în circular.

Programul final pentru campionatul Municipal de Copii s-a afisat!


Programul este disponibil la https://amabucuresti.ro/competitie/campionat-municipal-de-copii-outdoor-2019

Dintr-o eroare de sistem, inscrierile de la categoriile C4 si C5 nu s-au afisat. Prin urmare, aceste categorii nu au fost luate in calcul la crearea programului. In cursul zilei de astazi, 18 iunie, lucram la corectarea acestuia.

Convocator Adunarea Generală 15 nov. 2019


In conformitate cu prevederile art. 21, alin. 1, lit. f) din O.G. nr. 26/2000 și art. 12 din Statutul Asociației Muncipale de Atletism București, se convoacă membrii Asociației în vederea întrunirii Adunării Generale a Asociației, la data de 15 noiembrie 2019 ora de începere a şedinţei 16:00, la Sala de evenimente a Hotelului Sport din cadrul Complexului Sportiv Naţional Lia Manoliu, etaj 1

Descarcă convocator.

Descarcă model delegație.