Știri Asociația Municipală de Atletism București
Lansarea oficiala amabucuresti.ro


Platforma de Management Competitii AMA Bucuresti se lanseaza oficial cu noi functii interesante si utile atletismului romanesc. In premiera pentru Romania, avem parte de o resursa IT cu un potential urias!

AMAB sponsorizează Memorialul Gheorghe Boghean + Memorialul Gheorghe Lazăr alături de Belin


Belin, binecunoscuta marcă de ceaiuri de la Novaplus a fost oferit ca premiu în cadrul celor două memoriale pentru răposații Gheorghe Boghean și Gheorghe Lazăr, competiții de atletism ce s-au desfășurat astăzi, 22 septembrie 2018, în Halta Pajura.

AMAB sponsorizează Hasmas Maraton alături de Belin de la Novaplus


Astăzi, 22 septembrie 2018, la Primăria Dămuc, s-a dat spartul Hășmaș Maraton alături de Campionatul Național de 30 km alergare montană, o cursă organizată pe un traseu de o frumusețe mirobolantă.

Convocator Adunarea Generală 23 nov. 2018


In conformitate cu prevederile art. 21, alin. 1, lit. f) din O.G. nr. 26/2000 și art. 12 din Statutul Asociației Muncipale de Atletism București, se convoacă membrii Asociației în vederea întrunirii Adunării Generale a Asociației, la data de 23 noiembrie 2018 ora de începere a şedinţei 16:00, la Sala de Atletism a Complexului Sportiv Naţional Lia Manoliu.

Descarcă convocator.

Descarcă model delegație.

Informații complete privind cursurile de arbitri atletism


Înscrieri la secretariat@amabucuresti.ro - va rugam sa trimiteti si un numar de telefon.

Evenimentul este fără taxă, iar participanții vor beneficia de un voucher de la parteneri și eventual, de alte premii, dacă apar.

 

În perioada 15-17 aprilie, în intervalul orar 17:00-20:00, la Sala de Conferințe de la sediul Fundației pentru Tineret a Municipiului București, se va desfășura, pentru maxim 70 de tineri, un curs de inițiere în arbitraj pentru atletism, urmat de o prezentare practică pe 18 aprilie în Sala de Atletism “Ioan Soter”, iar examenul scris va avea loc pe 19 aprilie, tot în Sala de conferințe a Fundației pentru Tineret a Municipiului București.