Discuții publice despre: Campionatul Municipal de Iarnă Copii C1,C2,C3

Inapoi la Competiţii
Inapoi la fișa de concurs

Campionatul Municipal de Iarnă Copii C1,C2,C3

2019-02-09 - 2019-02-10
Sala de atletism a CSNB Lia Manoliu
Coman Paul-Tiberius: Vă rog să trimiteți aici propunerile dumenavoastră privind organizarea Campionatului Municipal de Copii și a Cupei Bucuriei. Vom accepta propuneri până pe 31 ianuarie 2019, după care vom începe să lucrăm la versiunea finală a programului. Vom afișa orele exacte ale probelor miercuri, 6 februarie. De aceea, vă rugăm să trimiteți înscrierile cât mai rapid cu putință!
Alexandru: Multumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!
Costel C.: Bai asta e.... bravo mai! Am donat 5 lei :) Multimim pentru eforturile depuse
Costel C.: nu faceti un buton de abonare la asta sa primesc si io pa mail ce scrieti.....
Coman Paul-Tiberius: Domnul Costel, mulțumim pentru idee! Urmează să facem o funcție de abonare la ultimele noutăți privind competițiile. La asta vă referiți, nu?
Cristi: Salutare dragi iubitori ai Atletismului, din curiozitate voi antrenori, părinți, factori de decizie..... v-ați uitat pe noul regulament al FRA Florea??? Violează tot ce se poate numi viitorul atletismului romanesc....... Nenorocește și ultima fărâmă de șansă pt acest sport..... Și stam și ne uitam...... Nenorociți de oameni care își bat joc de tot ce înseamnă sport..... Rup bucata cu bucata pana distrug tot....... Sictir FLOREA
Irina: Haideti sa pastram un ton calm....aici este alt organizator si poate mai mult rau veti face cu aceste discutii. sa venim cu cv constructiv
Cristi: Adio Campioane Naționale la Copii 3 și 3.......adio probe individuale....... Au făcut Biatlon unde ai 50 m Plat combinat cu Înălțime sau 50 m Plat combinat cu greutate!!!!!!! Unde Dumnezeu s-a mai văzut asa ceva...... C1 2007 cu 2006 / C2 2008 și C3 2009......... Și ce facem cu 2010/2011/2012/2013??? Cum sa pleci din picioare la start când copiii ăștia au plecat 3-4 ani din Block Start??? Idioților v-ați pus sa tocați mărunt atletismul romanesc...... Rușine sa va fie..... Plantați panseluțe în loc sa creșteți copii talentați pt tarisoara asta și sa nu ne. Ai fie rușine cand începe Olimpiada........ Distrugători de viitor..... Vreți o tara a obezilor.... toți din FRA sunteți plătiți sa distrugeți......... Sa ținem minte anul de referință 2019 și sa urmărim decăderea atletismului romanesc...... La competițiile de Copii, când erau 2 ani la o categorie, abia se strângeau câțiva sportivi la anumite probe....... Acum ca ati făcut la C2 2008 și C3 2009 o sa aveți sălile goale sclavilor inculți..... O sa aveți 200 de copii în loc de 600......o sa piară orice interes al copiilor. Sictir vouă.
Cristi: Irina personal îl apreciez pe Paul și cunosc implicarea lui și a echipei, totuși consider ca toată munca echipei lui și a antrenorilor se va duce pe apa sâmbetei........ Și te rog sa ma crezi ca limbajul ma chinui sa îl țin la acest nivel. Mulțumesc.
Coman Paul-Tiberius: Va rog frumos sa nu degeneram in alte chestii! Haideti sa ne concentram pe acest concurs. Scopul acestui formular este sa aduca ceva in plus competitiei noastre. Altfel, voi fi nevoit sa il dezactivez. Multumesc!
Copilul meu face karate: Copilul meu a zis ca ii este mai usor la karate ca este mai distractiv. Domnu Coman, sunteti la fel de responsabil de aceasta situatie. Suntenti unul dintre responsabili! Altfel ati fi facut ceva acum multe luni...antrenorii tac desi au multe de zis. Si voi al fel. Mai bine va dati toti demisia inclusiv AMA!!! Asta nu mai e atletism
Stafete C4 si c5?: Va rog sa bagati si stafete c4 si c5. multumesc!
Cristi: Paul am decis sa vorbim aici pt ca știu eforturile echipei tale...... Unde ați mai văzut pana acum proba de 50 m Plat combinata cu greutatea? Sau proba de 50m Plat combinata cu Înălțimea? Nu cumva e bătaie de joc? Sau după 3-4 ani de concursuri și antrenamente unde îți înveți sportivul sa plece din Block Start și acum să-i spui ca la C2 și C3 Plat și Garduri se pleacă din picioare!!!!! Pai hai să-i dam pe toți de la FRA Florea jos din mașini și sa le dăm căruțe..... Păi ne întoarcem în timp oameni buni? Paul eu sunt mai interesat și citesc dar la primul concurs o sa va linșeze părinții....... Mai vorbim...... Iar prin tăcerea voastră îl acoperiți pe FRA Florea....... El oricum a fost tot timpul dezinteresat de copii.... Din păcate nu înțelege ca din vlastari cresc Atleți și nu invers.
Cristj: AMA BUCUREȘTI unde era când cine știe ce amanta de pe la FRA a făcut regulamentul ăsta? În regulament face vorbire la început ca la C2 și C3 se pleacă din Picioare și în finalul regulamentului ca se pleacă din Block Start....... Păi dacă inculții ăștia își bat joc de copii...... Noi sa stam sa ne uitam? Acești copii sunt deja chinuiți cu școala cu sistemul asta comunist...... La școală sunt și paria pt ca practica un sport..... Și își iau 3 zile pe săptămână din joaca și timpul lor sa vina sa facă un sport... Și vine FRA FLOREA sa își bata joc de ei cu regulamentele scrise de amante pe genunchii tociți...... Sictir și Lehamite FRA FLOREA
Cristi: Te rog Paul sa găsim soluții la ce discutam aici, sa nu alegi sa ma blochezi cum fac cei din FRA...... DAR VINE VALUL DE PĂRINȚI PESTE EI..... CREDE-MĂ
Anonim: Domnul Cristi, dacă aveți ceva cu așa zisul domnul Florea va rog sa vă duceți direct la dânsul să-i spuneți ce aveți de spus, nu în comentarii care practic nu își au rostul pe aceasta platformă. De comentat mulți știu să comenteze, dar de făcut ceva nimeni nu face, și pe această cale îl felicit pe Paul Coman care și-a luat această responsabilitate de a încerca să schimbe ceva in acest sport.
Nicolae: Domnule Cristi, nu iau apararea AMA Bucuresti, dar treaba cu copiii s-a votat in consiliul federal. Din 35 de asociatii judetene, majoritatea au fost de acord si chiar daca s-ar fi opus AMA Bucuresti, ar fi fost acelasi rezultat. Din pacate, regulile sunt scrise si facute de aceste amante pe genunchii lor tociti de la prea multe plecaciuni. Seara frumoasa va urez si felicitari AMA pentru ca va ganditi la copiii nostri si le dati posibilitatea sa concureze asa cum au fost obisnuiti
Nicolae: Domnule Cristi, nu iau apararea AMA Bucuresti, dar treaba cu copiii s-a votat in consiliul federal. Din 35 de asociatii judetene, majoritatea au fost de acord si chiar daca s-ar fi opus AMA Bucuresti, ar fi fost acelasi rezultat. Din pacate, regulile sunt scrise si facute de aceste amante pe genunchii lor tociti de la prea multe plecaciuni. Seara frumoasa va urez si felicitari AMA pentru ca va ganditi la copiii nostri si le dati posibilitatea sa concureze asa cum au fost obisnuiti
Eu: Copii 5 ????? Anul viitor se infiinteaza Bebelusi 1,2 si 3 ????
Copiii 5: Au existat pana acum peste 10 concursuri cu copii 4. Acei copii 4 sunt acum copii 5. Există sporturi unde vin si mai nici!!! Cei mai mulți copii sunt cei mai mici.
Maria-parinte: Buna ziua. Cred ca toate aceste discutii ar trebui la federatie nu aici. Inteleg ca este o discutie ptr.Municipale. Si eu sunt fosta practicanta de atletism dar ce a schimbat acum federatia este o mare prostie...ex.grasutul meu care arunca la greutate sa alerge 50 m plat?? Pai slabeste! Si nu mai poate arunca cu bila! Piticul meu vitezoman sa sara la inaltime?? Poate sub stacheta sau plonjon pe saltea!.. Pe bune bataie de joc!...Ce e asta? Cei de la conducere au facut sport de performanta sau bambilici! Asa ceva?? Am 2 baieti care fac atletism de performanta nici nu va ganditi cate sacrificii fac ca multi altii , dar cum se vor desfasura antrenamentele??competitiile?? Rusine!! Poate ma indrumati sau se vor strange antrenori parinti sa punem aceste vorbe si la urechile federatiei.
Parinte: Buna ziua, ma numar printre parintii nemultumiti de noile reguli, am copilul care nu a lipsit de la nici un concurs din 2017 pana in prezent, toate concursurile finalizate pe podium. Am vazut in copilul meu determinare, foarte multa ambitie si munca, cat si dorinta de a fi cel mai bun. Sunt in situatia in care copilul meu nu mai vrea sa concureze (nu stiu cat va mai veni si la antrenamente) datorita acestui regulament anuntat si foarte tarziu, care nu are nici o logica si care nu face decat sa indeparteze copiii de la ce le place sa faca. Pe langa toate aceste probleme nu stim nici macar tabelele de punctaj dupa care se vor face clasamentele, am inteles ca sunt secrete, am inteles dupa competitiile de anul trecut ca nici macar nu mai sunt actualizate de ceva timp, am mai inteles ca nu trebuie sa le stim poate.
Alt parinte: Foarte multe reticenta nejustificata legata de noul regulament. Faptul ca au micsorat clasele de varsta la 1 an reprezinta un pas inainte spre normalitate. Iar acest biatlon si triatlon (outdoor) cred ca reprezinta o incercare de a stopa specializarea copiilor pe o singura proba de la o varsta prea mica. In fond, performanta sau nu, atletismul reprezinta un sport prin care urmarim o dezvoltare frumoasa si armonioasa a copilului. Spun asta in conditiile in care personal sunt oarecum impotriva probei de 600m din vara. Ma scuzati ca nu am fost mai agresiv in exprimare!
Intrebare: Pana acum copii nascuti 2010 aveau si probe de 200m, greutate... nu neaparta la acest concurs, dar daca sunt doritori, se pot baga aceste probe la competitiile viitoare?
Intrebare: La intrebarea de mai sus m-am referit la cupe, cum este acum cupa bucuriei. pt ca la C.Municipale nu se poate.
Ilincozaurus: Când se afișează rezultatele pentru ziua de 06.02.2019??
Ilincozaurus: 09.02.2019***
Dinozor: Asteptam rezultatele!!! Si..ca o sugestie..pe viitor incercati sa ii atribuiti alt rol domnului in varsta care a masurat bataia la saritura in lungime. A apreciat gresit numeroase sarituri, cand nu nimerea punctul de bataie, cand nu intindea ruleta. Plus ca sigur nu a fost usor pt dansul sa se aplece in permanenta. Instruiti un tanar sa faca asta!!!