Inapoi la Competiţii

Cupa de Iarnă S,T,J1,J2,J3,Masters - Concurs National

Data: 07-08 decembrie 2019

Locația: Sala de Atletism Ioan Soter


Perioada de înscrieri s-a terminat


Pentru moment, sunt afisate numai listele pentru prima reuniune de sambata din cauza unor probleme tehnice.

For the moment, we uploaded only the startlists from Ist session, on saturday because we have some technical difficulties.

------------

În timpul concursului, pe această pagină veți putea vizualiza rezultatele live.

During the competition, you will be able to view live results on that page.

------------

Sendinta tehnică

Întrucât nu s-a prezentat nimeni la ședința tehnică, anunțăm următoarele aspecte tehnice:

 • Sportivii nu pot participa la 800 și 3000 în aceeași zi. A fost eliminată automat proba mai scurtă acolo unde s-au identificat participări la ambele probe. 
 • La Masters se vor acorda premii la cerere pe categorii. Prin urmare, trebuie să anunțati la premiere că doriți diploma și medalia. 
 • La 200m și 400m vom încerca pe cât posibil să nu avem participanți pe culoarul I pentru toate categoriile. Este posibil ca aceste probe să aibă starturi mai întârziate datorită numărului foarte mare de participanți.
 • La triplusalt, fiecare participant va anunța distanța dorită a pragului la secretariatul probei, dar fără abatere de la regulamentul național
 • La săritura în înălțime se va începe de la o înălțime minimă cu 10cm mai mică decât cea din regulamentul național. Se va folosi un singur sector de sărituri. 
 • La toate probele de alergări este posibil să existe reașezări în serii la locul startului dacă vor exista serii cu prea putini participanți.
 • Ordinea starturilor este de la cea mai mică vârstă a categoriei, la cea mai mare (ex. J3,J2,J1,Sen,M).
 • Întrucât nu s-au format componențele ștafetelor la validări, vă rugăm să le comunicați la secretariatul de concurs cu cel târziu o oră înainte de începerea probei. În caz contrar, echipele nu vor fi acceptate în concurs (pentru a preîntâmpina o situație abiguă creată la un concurs anterior din cauza înscrierilor ștafetelor la apel). Prin urmare, ștafetele nu se mai comunică la apel. În competițiile viitoare, ștafetele se vor comunica obligatoriu la validări.
 • Dacă există sportivi care nu se regăsesc pe liste, modificările se vor face exclusiv la secretariatul de concurs, în urma verificărilor.
 • Este obligatoriu să achitați taxa de participare și să solicitați chitanță, indiferent dacă taxa de participare este decontată sau nu de câtre clubul pentru care se participă în concurs.
 • Accesul antrenorilor nu este permis în pistă în timpul desfășurării probelor. (de ex. rugăm antrenorii participanților la probele de lungime și triplusalt să se poziționeze în tribună întrucât aceasta este suficient de apropiată de sectorul probei).